
החומרים10 פלפלים מאורכים בצבע אדום או ירוק בהיר ? שטופים ומיובשים
2 חבילות כרוב ניצנים טרי או שקית כרוב ניצנים קפוא
2 חבילות גבינת 'טוב טעם'
1 אריזה גבינת 'אמנטל'
3 פרוסות לימון קצוצות
חופן עלי נענע קצוצה דק
3 כפות שמן זית
מלח גס, סומק, פלפל שחור גרוס
מעט שמן אורז
אופן ההכנה
קוצצים את גבינת ה'אמנטל' לגפרורים קטנים ומערבבים ביחד עם ה'טוב טעם', לימון, נענע ומעט מלח ופלפל שחור גרוס.
חותכים את 'ראש' הפלפל וממלאים את הפלפלים בתערובת שנוצרה ומחברים (מדביקים) את 'ראש' הפלפל בחזרה לפלפל.
משמנים במעט שמן אורז את הפלפלים, מניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך 15 דקות.
במקביל מרתיחים מים עם מעט מלח וחולטים את הכרוב ניצנים עד שהכרוב רך.
מסננים את הכרוב ומקפיצים אותו במחבת או בווק עם שמן אורז, מלח וסומק.
מסדרים את הכרוב ניצנים על הצלחות ולצידו מניחים 2 יחידות פלפל חם לכל מנה.
המלצת השף: להוסיף לתערובת הגבינה צנוברים קלויים.