
רכיבים:כוס וחצי קמח
כוס שיבולת שועל
כוס סוכר
שקית אבקת אפיה
2 כוסות פירות יבשים קצוצים אפשר תמרים דבלים ומשמשים יחדיו
כוס מיץ תפוזים
שליש כוס שמן
3 ביצים גדולות
כף קינמון
כפית שטוחה מלח
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-160 מעלות
מנפים את הקמח ואבקת האפיה
מוסיפים את שאר החומרים היבשים לקערת הקמח ומערבבים
מוסיפים את הפירות היבשים ואת קליפת התפוז המגורר ומערבבים היטב.
בקערה נפרדת מקציפים את הביצים השמן ומיץ תפוזים לתערובת חלקה ומוסיפים לתערובת היבשה ומערבבים היטב.
שופכים את התערובת לתבנית מאורכת של כיכר לחם ומכניסים לתנור לאפייה למשך כ65 דקות.
נהדר בבוקר עם קפה או תה
טו בשבט שמח.