
רכיבים:
1 ק"ג בשר טחון
2 בצלים
2 שיני שום
1 גמבה
2 עגבניות
1 כף רסק עגבניות
פפריקה
1 כף א.מרק עוף
1 כפית כמון
פטרוזיליה
חבילת בצק עלים.
אופן ההכנה
קוצצים בצל שום עגבניות וגמבה ומטגנים במעט שמן על אש נמוכה למשך רבע שעה, מוסיפים הבשר הטחון והתבלינים. מוסיפים לאדות כ20 דקות נוספות. מרדדים עלה של בצק לגודל התבנית הרצויה שופכים את הבשר. מפזרים מעל פטרוזליה קצוצה ומכסים בעלה בצק נוסף.אופים בתנור כחצי שעה/