
רכיבים:
חצי קילו קמחחצי כף מלח
כף שמרים יבשים
3 כפות סוכר
3 כוסות מים
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים בקערה. הבצק צריך לצאת דביק מאוד, לא לדאוג. להתפיח את הבצק עד להכפלת הנפח (כשעה) לשים ומתפיחים שוב: מערבבים את הבצק בידיים להוצאת האוויר, מכסים ומתפיחים שוב.לחמם שמן עמוק בסיר. טבלו את הידיים בקערית עם שמן (או מים) בקערית וקחו חתיכה מהבצק ופתחו אותה, עם שתי הידיים, תוך עשיית חור באמצע (כמו בייגלה) ושימו בשמן החם.
טגנו משני הצדדים לגון צהוב והוציאו במסננת מחוררת לנייר סופג.
אופן ההגשה
לפזר על הספינג' המוכן מעט סוכר ולטרוף בהנאה רבה.
הגולשים מוזמנים לשלוח במהלך ימי החנוכה מתכונים מתוקים ומטוגנים ברוח החג...
להוספת מתכון לחצו כאן
להוספת מתכון לחצו כאן