
רכיבים:
6 תפוחי אדמה גדולים3/4 כוס טחינה גולמית
מלח (לפי הטעם)
פלפל שחור (לפי הטעם)
1 בצל קצוץ דק
1 שן שום מגורדת דק
3 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה:
להכניס את תפוחי האדמה למעבד מזון עם סכין בינונית או לגרד בפומפיה גסהרצוי לסחוט את המים בטרם מוסיפים את יתר החומרים
להוסיף את יתר המרכיבים
לערבב היטב
עם כף היד לצקת חופן על גבי תבנית גדולה שטוחה עם נייר אפיה ולשטח את הלביבות כמה שאפשר.
לאפות בחום בינוני עד להזהבה
אופן ההגשה
ניתן להגיש על גבי צלחת בצד מטבלים שונים כגון:מטבל אבוקדו
מטבל טחינה
מטבל אגוזי מלך וכיו"ב