כמו במסעדה. פסטה
כמו במסעדה. פסטהפלאש 90
רכיבים:
3 בטטות

50 גרם חמאה

1 שמנת לבישול

1שמנת להקצפה

2 שיני שום

2 כוסות בזיליקום קצוץ

500 גרם ספגטי

 
אופן ההכנה:
מבשלים את הספגטי

חותכים את הבטטות לקוביות של 1 ס"מ

מבשלים את הבטטות על אש בינונית עד שהן מתרככות אך לא יותר מידי

ממיסים חמאה ומוסיפים את הבטטות המבושלות, מקפיצים כ-3 דקות ומוסיפים את שני סוגי השמנות.

מביאים לרתיחה ומבשלים עד שמסמיך

מוסיפים שום, בזיליקום, מלח, פלפל ומערבבים קלות.

 
אופן ההגשה:
בעת ההגשה מוסיפים את הרוטב.