עוגיות שוקולד
עוגיות שוקולדערוץ 7
רכיבים:
ל-25 עוגיות:

כף חמאה רכה

100 גרם שוקולד מריר

1 ביצה

2 כפות סוכר

כף גדושה קמח

חצי כפית אבקת אפיה

3 כפות שקדים טחונים

מעט ליקר שוקולד

סוכר ואבקת סוכר לציפוי



אופן ההכנה

ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או בקערה מעל סיר עם מים חמים. טורפים היטב את הביצים ומוסיפים לשוקולד, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.

שוטחים בתבנית קטנה ומקפיאים.

כשהבלילה קפואה מחלקים לריבועים קטנים ומגלגלים אותם לכדורים. מגלגלים כל כדור בסוכר ואח"כ באבקת סוכר.



מסדרים בתבנית אפייה מרופדת בנייר ומכניסים להקפאה למשך 15 דקות. אופים ישר מהמקפיא ב-200 מעלות למשך 3-5 דקות.



מניחים להתקרר לפני שמחלצים מהתבנית.

באדיבות 'במיקסר' ו"על המשקל" – רשת חנויות לתבלינים, פיצוחים ומוצרי טבע - גבעת שמואל , קרני שומרון, מרכז קניות שער בנימין.