
רכיבים:
לבצק:
3 וחצי כוסות קמח
2 ביצים
חבילת מרגרינה 200 גרם
3/4 כוס סוכר
אבקת אפיה
למילוי:
קופסת ממרח תמרים
אופן ההכנה:
לשים את כל החומרים לבצק אחיד. אם הוא יבש ניתן להוסיף מעט מים.
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. מקמחים משטח ומרדדים כל חלק לעלה בעובי 1/2 ס"מ. מורחים על כל עלה ממרח תמרים ומגלגלים לרולדה. חותכים את הרולדה לעוגיות במרווחים של 1/2 ס"מ.
מפזרים את העוגיות בתבנית על נייר אפיה ואופים בתנור בחום של 180 מעלות 20-25 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.
מקררים את העוגיות. ניתן לפזר מעל אבקת סוכר.
הערה: ניתן לקרר את הרולדות במקפיא לפני החיתוך במשך כרבע שעה. כשמוציאים מהמקפיא חותכים עיגולים יפים ומשטחים אותם על התבנית. מתקבלות עוגיות יפות וסימטריות. לממהרות ניתן לדלג על שלב זה.