עוגה פאי תפוחים בישול אפיה מתכון מתכונים אוכל מזון קינוח
עוגה פאי תפוחים בישול אפיה מתכון מתכונים אוכל מזון קינוחIstock

רכיבים:

רסק תפוחים-קופסת שימורים (ממותקת או לא-לטעמכם האישי)
4-5 תפוחים -פרוסים דק במעבד מזון/מנדולינה-למי שאין לפרוס דק/לקצוץ לקוביות.
כפית קינמון
2.5-3 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
1 ביצה
3/4 כוס שמן
1 אבקת אפיה

אופן ההכנה

ללוש בצק:
קמח+אבקת אפיה+שמן+ביצה+1/4 כוס סוכר
לשטח שלושה רבעים מהבצק בתבנית עגולה (קוטר 26) או בשתי תבניות עגולות קטנות חד פעמיות.
לערבב: רסק תפוחים+קינמון+פרוסות תפוחים+רבע כוס סוכר, לשפוך תערובת על העוגה.
לגרד בפומפיה את יתרת הבצק מעל תערובת התפוחים.
לאפות כשעה בחום 180 מעלות.

אופן ההגשה

קר או חם , כרצונכם.