טבולה
טבולהעל המשקל

רכיבים:

כוס בורגול דק

עשבי תיבול שטופים וקצוצים

מלפפון חתוך לקוביות

עגבניה חתוכה לקוביות

4 עגבניות מיובשות וחתוכות

בצל סגול קצוץ

שלושה גבעולי בצל ירוק

חופן חמוציות ללא סוכר

תפוח עץ גרנד סמית חתוך לקוביות

תבלינים:שמן זית, מלח, ככפית וחצי מלח לימון ופלפל שחור

אופן ההכנה:

להשרות את הבורגול במים פושרים המכסים כס"מ מעל גובה הבורגול. עד לרכות רצויה.אין צורך בבישול.

לסנן ולפתוח את הבורגול עם מזלג.

להוסיף את כל הרכיבים היבשים.

לסנן את הירקות מנוזלים עודפים ולהוסיף גם אותם.

לתבל לפי הטעם.אך אם שמים מלח לימון שימו לב שאין צורך במיץ לימון.

הסלט יהיה טעים יותר ביום למחרת.