
רכיבים:
פסטה מוכנה מכל סוג שהואירקות חתוכים למקלות על פי מה שיש במקרר- בצל, פלפלים במגוון צבעים, גזר, שעועית ירוקה שלימה קפואה
סלסלת פטריות או קופסת שימורים
8 נקניקיות סויה פרוסות לטבעות
שמן זית
זנגוויל
2 כפות סוכר
רוטב סויה
אופן ההכנה
מכינים את הפסטה, מסננים ומניחים בצד.במחבת עמוקה מחממים שמן זית, מאדים בצל. מוסיפים פרוסות נקניקיות סויה. לאחר השחמה קלה מוסיפים את שאר הירקות ו"מקפיצים" לאידוי קל. אם אוהבים מתוק ניתן להוסיף גם קוביות אננס, תירס גמדי וכו'. מוסיפים סוכר, זנגויל, רוטב סויה. ניתן לתקן טיבול על פי העדפה אישית (רוטב צ'ילי, פלפל שחור וכו').
מערבבים לתוך התבשיל את הפסטה ומגישים חם.
שדרוגים נוספים: וגם במידה ולא מעוניינים להשתמש בנקניקיות ניתן להוסף שתי ביצים טריות מקושקשות תוך כדי ערבוב מהיר, עם מעט מלח , לטגן לפתיתי ביצה בפינת המחבת ולערבב עם שאר התבשיל- מאוד טעים.
מספר אגוזי מלך או פקאנים קצוצים, בוטנים או סומסום שקולים קלות קודם ומוסיפים לתבשיל.