רכיבים: פסטה בצורה האהובה על ילדיכם, קופסא קטנה של רסק עגבניות, רבע כוס מים 4 נקניקיות טבעול ("אמא, תעשי לנו בלי בצל!") אופן ההכנה מכינים את הפסטה עפ"י ההוראות שעל גב האריזה, לאחר שהיא מוכנה מעבירים אותה למסננת ושוטפים אותה במים (זה בשביל למנוע הידבקויות). בסיר שהתייתם מהפסטה, שמים את הרסק והמים, מוסיפים מלח ותבלינים שהילדים מוכנים לאכול, ומערבבים היטב. קוצצים את הנקניקיות לאורך ולרוחב, (גם בשביל הקטנים שאסור להם עיגולים וגם בשביל לחסוך...) ומוסיפים לרוטב. לאחר מכן שופכים את הפסטה ומערבבים טוב טוב. אופן ההגשה מה זאת אומרת? שמים בצלחות... אפשר להוסיף שעועית ירוקה/ לבנה, אפונה וגזר, תירס, גזר גמדי....