תשעת המים
תשעת המיםערוץ 7
רכיבים:

חב' פסטה או ספגטי

5 כפות רסק עגבניות

1 בצל קצוץ דק

מלח

פלפל שחור-לא חובה

כף סוכר

רבע כוס שמן

מעט מים

2 קופסאות טונה בשמן-מסוננות

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה על פי ההוראות.

מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה.

מוסיפים את רסק העגבניות מעל ומטגנים יחד למס' דקות. מוסיפים מים סוכר מלח ופלפל שחור.

מוסיפים את הטונה לרוטב ואם רוצים שהילדים ה'בררנים' לא ירגישו מפוררים בתוך הרוטב.

יש להוסיף את הפסטה לרוטב לערבב ולהשאיר על אש נמוכה על מנת שיספוג טעמים.

אופן ההגשה
פשוט למזוג לצלחות ולהגיש...