
רכיבים:
פילה מושט כמס' המנות
רוטב סויה
רוטב טריאקי
חצי כף דבש לכל פילה
פלפל שחור גרוס
מעט מלח
שמן
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים בקערים ומניחים את המושטים להשריה למשך הלילה או למס' שעות.
מוצים את הדג מהבלילה ו...מכניסים לטוסטר למשך 10 דקות. אם רוצים אפשר לצלות יותר.
אם אין טוסטר אפשר לאפות בתנור- יוצא טעים בהחלט.
אופן ההגשה
אפשר להגיש בצלח לצד ציפס או סלט חי.אפשר להכניס לפיתה עם חומוס ומה שאוהבים.
מושלם לתשעת הימים..