
רכיבים:
5 פלפלים ירוקים בהירים3 כוסות אורז בסמטי הודי
3-4 עגבניות קלופות קצוצות
רסק עגבניות (לא חובה)
שמן
מלח
אופן ההכנה
מבשלים את האורז חצי בישול (אפשר לבשל על אש גדולה עד לספיגת כל הנוזלים)מסירים את הראש של הפלפלים ומנקים את הגרעינים.
ממלאים את הפלפלים באורז (לא עד הסוף כי האורז יתפח עוד)
מפזרים את העגבניות הקצוצות ואת הרסק
מוסיפים מים ושמן
מכסים את הסיר ומבשלים על אש גבוהה.
לקראת גמר הבישול מנמיכים את האש.
אמממ... טעים!
ותתפלאו, הילדים שלי מאד אוהבים דווקא את הפלפלים...
אופן ההגשה
להניח פלפל ממולא בצלחת, לשים מעל רוטב עגבניותבתיאבון!