
רכיבים:
- 1 קופסא של תירס (שימורים)
- 2 בצלים בינוניים
- 2 ביצים
- 3 כפות שמנת חמוצה
- 3/4 כוס קמח
- 1/2 כוס פרוריי לחם
- מלח ופלפל- לפי הטעם
אופן ההכנה
קוצצים במעבד מזון (עם הסכין) את הבצל - עד שממש מרוסק
מוסיפים את התירס וקוצצים גם אותו- לא לגמרי (בהפעלה קצרה)
מערבבים בקערה עם שאר החומרים
מתבלים במלח ופלפל לבן
מחממים שמן (בכמות נדיבה- חצי עמוק) ואת הלביבות מניחים בעזרת כף בשמן החם (צריך להנמיך את האש לפני ששמים את הלביבות)
אופן ההגשה
להגיש טרי וחמים
בהצלחה ובתאבון!!!