לביבות תירס
לביבות תירסצילום: iStock

רכיבים:

  • 1 קופסא של תירס (שימורים)
  • 2 בצלים בינוניים
  • 2 ביצים
  • 3 כפות שמנת חמוצה
  • 3/4 כוס קמח
  • 1/2 כוס פרוריי לחם
  • מלח ופלפל- לפי הטעם

אופן ההכנה

קוצצים במעבד מזון (עם הסכין) את הבצל - עד שממש מרוסק
מוסיפים את התירס וקוצצים גם אותו- לא לגמרי (בהפעלה קצרה)
מערבבים בקערה עם שאר החומרים
מתבלים במלח ופלפל לבן
מחממים שמן (בכמות נדיבה- חצי עמוק) ואת הלביבות מניחים בעזרת כף בשמן החם (צריך להנמיך את האש לפני ששמים את הלביבות)

אופן ההגשה

להגיש טרי וחמים
בהצלחה ובתאבון!!!