דמיינו לעצמכם את השילוב האקזוטי בין מתיקות של חלב קוקוס לבין חריפות של פלפל אדום— חגיגת הטעמים הזאת מתרחש
דמיינו לעצמכם את השילוב האקזוטי בין מתיקות של חלב קוקוס לבין חריפות של פלפל אדום— חגיגת הטעמים הזאת מתרחשצילום: עדיאל דוד

החומרים:

1 קופסה חלב קוקוס (לא מי קוקוס!).

4 פלפלים אדומים בינוני-גדול.

חופן כוסברה (רק עלים, בלי גבעול).

מלח (לפי הטעם).

אופן ההכנה:

שמים חלב קוקוס במחבת רחבה על אש קטנה כדי לצמצם אותו (לאדות ממנו נוזלים) עד שהוא נהיה מרוכז וסמיך.

שורפים את הפלפלים על האש. מכניסים מיד לקופסא עם מכסה ונותנים להם להזיע.

מקלפים אותם, מוציאים את הפנים וכל הגרעינים.

שמים במג'ימקס את הפלפלים ועלי הכוסברה עד שמגיעים למרקם של קרם, מתחילים להוסיף לאט לתוך המעבד את החלב קוקוס עד למרקם בהיר שמחבר בין הטעמים.

מוסיפים מלח לפי הטעם.

כעת הרוטב מוכן - בתיאבון!