פאד קפאו
פאד קפאומסעדת ראסקה

רכיבים:

400 גרם בקר טחון

בצל לבן יבש

כפית שום כתוש

כפית ג'ינג'ר כתוש

כוס ציר בקר/ירקות

גבעול 'לימון גראס' מעוך

8 עלי בזיליקום

8 עלי מנטה

פלפל צ'ילי יבש אחד

כוס פלפלים בשלל צבעים

חצי כוס כרישה טבעות

חצי כוס בצל ירוק חתוך לרצועות

כ- 3 פרוסות בצל סגול

לרוטב:

100 מ"ל סויה קיקומן

50 מ"ל סויה בהירה

4 כפות רוטב הוי סן (כשר)

4 כפות סוכר

אופן ההכנה:

במחבת גדולה עם שוליים מטגנים את השום,ג'ינג'ר והבצל יבש.

כשהבצל מזהיב מוסיפים את הבשר ובעזרת כף עץ מערבבים על אש קטנה.

לאחר כ 2 דקות מוסיפים את הציר בקר ואת כל מרכיבי הרוטב.

מביאים לרתיחה ומורידים לאש קטנה.

מצמצמים את הנוזלים לכחצי מהכמות.

לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים לכ15-20 דק'.

רצוי להגיש לצד אורז מאודה.

באדיבות ראסקה הכשרה בהשגחת הרבנות פ"ת, הסיבים 18, קריית מטלון פתח תקווה.