
רכיבים:
400 גרם בקר טחון
בצל לבן יבש
כפית שום כתוש
כפית ג'ינג'ר כתוש
כוס ציר בקר/ירקות
גבעול 'לימון גראס' מעוך
8 עלי בזיליקום
8 עלי מנטה
פלפל צ'ילי יבש אחד
כוס פלפלים בשלל צבעים
חצי כוס כרישה טבעות
חצי כוס בצל ירוק חתוך לרצועות
כ- 3 פרוסות בצל סגול
לרוטב:
100 מ"ל סויה קיקומן
50 מ"ל סויה בהירה
4 כפות רוטב הוי סן (כשר)
4 כפות סוכר
אופן ההכנה:
במחבת גדולה עם שוליים מטגנים את השום,ג'ינג'ר והבצל יבש.
כשהבצל מזהיב מוסיפים את הבשר ובעזרת כף עץ מערבבים על אש קטנה.
לאחר כ 2 דקות מוסיפים את הציר בקר ואת כל מרכיבי הרוטב.
מביאים לרתיחה ומורידים לאש קטנה.
מצמצמים את הנוזלים לכחצי מהכמות.
לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים לכ15-20 דק'.
רצוי להגיש לצד אורז מאודה.
באדיבות ראסקה הכשרה בהשגחת הרבנות פ"ת, הסיבים 18, קריית מטלון פתח תקווה.