סלטימבוקה
סלטימבוקהיח"צ

רכיבים ל-4 סועדים:

פרוסות דקות של  60 גרם סינטה מיושנת

16 פרוסות של חזה אווז מעושן

16 עלי מרווה טריים

חצי כוס יין לבן יבש

כף שמן קנולה

מלח

פלפל

אופן הכנה:

מחברים לכל פרוסת סינטה פרוסת חזה אווז מעושן ועלה מרווה בעזרת קיסם.

יוצקים את השמן למחבת חמה ומניחים את פרוסות הסינטה עם חלק האווז והמרווה כלפי מטה.

לאחר 2 דק' יוצקים מחצית כמות היין למחבת לחצי דקה והופכים את נתחי הסינטה

יוצקים את שארית היין למחבת ממתינים 2 דק' ומוצאים את פרוסות הבשר.

מוצאים את הקיסמים

מצמצמים את שארית הנוזל במחבת ויוצקים על הבשר

הצעת הגשה:

מומלץ להגיש את המנה עם פירה תפוח אדמה או פירה של ירקות שורש.

מסעדת דריה - רחוב קרליבך 29 תל אביב, כשרה בהשגחת רבנות תל אביב (כשרות רגילה)