
רכיבים ל-4 סועדים:
פרוסות דקות של 60 גרם סינטה מיושנת
16 פרוסות של חזה אווז מעושן
16 עלי מרווה טריים
חצי כוס יין לבן יבש
כף שמן קנולה
מלח
פלפל
אופן הכנה:
מחברים לכל פרוסת סינטה פרוסת חזה אווז מעושן ועלה מרווה בעזרת קיסם.
יוצקים את השמן למחבת חמה ומניחים את פרוסות הסינטה עם חלק האווז והמרווה כלפי מטה.
לאחר 2 דק' יוצקים מחצית כמות היין למחבת לחצי דקה והופכים את נתחי הסינטה
יוצקים את שארית היין למחבת ממתינים 2 דק' ומוצאים את פרוסות הבשר.
מוצאים את הקיסמים
מצמצמים את שארית הנוזל במחבת ויוצקים על הבשר
הצעת הגשה:
מומלץ להגיש את המנה עם פירה תפוח אדמה או פירה של ירקות שורש.
מסעדת דריה - רחוב קרליבך 29 תל אביב, כשרה בהשגחת רבנות תל אביב (כשרות רגילה)