
רכיבים:
4 חלבונים
3 כוסות קוקוס טחון
1 כוס סוכר
2 כפות קורנפלור
אופן ההכנה:
- תחילה מערבבים בקערה את הקוקוס והקורנפלור ביחד.
- מקציפים את החלבונים, מקציפים כדקה על המהירות הכי נמוכה ולאחר דקה במהירות גבוהה.
- מיד כשהחלבונים מתחילים להעלות קצף מוסיפים לאט את הסוכר וקורט מלח.
- מקציפים את קבלת קצב קשה ויציב.
- לוקחים שליש מהקצף ומקפלים בזהירות עם הקוקוס הטחון עד שמתאחד.
- מקפלים את תערובת הקוקוס עם הקצף שנותר (רצוי לערבב כל פעם שליש מהתערבות)
- יש לשים לב לקפל את התערובות הזהירות ע"מ שלא להפיל את הקצף.
- מזלפים לתבנית ואופים בחום 150 כ 45 דקות.
*ניתן לצבוע את הנשיקות בצבעי מאכל ג'ל טבעיים
באדיבות על המשקל - חנות מוצרי טבע תבלינים ופיצוחים - מרכז קניות שער בנימין,גבעת שמואל קניון הגבעה וקרני שומרון.