מתפנקים גם בפסח
מתפנקים גם בפסחעל המשקל

רכיבים:

4 חלבונים

3 כוסות קוקוס טחון

1 כוס סוכר

2 כפות קורנפלור

אופן ההכנה:

- תחילה מערבבים בקערה את הקוקוס והקורנפלור ביחד.

- מקציפים את החלבונים, מקציפים כדקה על המהירות הכי נמוכה ולאחר דקה במהירות גבוהה.

- מיד כשהחלבונים מתחילים להעלות קצף מוסיפים לאט את הסוכר וקורט מלח.

- מקציפים את קבלת קצב קשה ויציב.

- לוקחים שליש מהקצף ומקפלים בזהירות עם הקוקוס הטחון עד שמתאחד.

- מקפלים את תערובת הקוקוס עם הקצף שנותר (רצוי לערבב כל פעם שליש מהתערבות)

- יש לשים לב לקפל את התערובות הזהירות ע"מ שלא להפיל את הקצף.

- מזלפים לתבנית ואופים בחום 150 כ 45 דקות.

*ניתן לצבוע את הנשיקות בצבעי מאכל ג'ל טבעיים

באדיבות על המשקל - חנות מוצרי טבע תבלינים ופיצוחים - מרכז קניות שער בנימין,גבעת שמואל קניון הגבעה וקרני שומרון.