
רכיבים:
5 תפוחי אדמה
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
100 גרם גבינה צפתית
גביע יוגורט
2 ביצים
3 כפות עגבניות מיובשות
כוס זיתים שחורים או ירוקים מגולענים
פירורי לחם
מלח
פלפל
אורגנו
שמן זית
אופן ההכנה
לבשל את תפוחי האדמה ולקרר, לחצות לחצי ולהוציא את תוכן תפוח האדמה. לשים בתבנית על נייר אפיה. למעוך את פנים תפוחי האדמה, להוסיף גבינה צהובה וצפתית. להוסיף יוגורט, ביצים עגבניות מיובשות וזיתים. להוסיף תבלינים. למלא את חצאי תפוחי האדמה במלית. לפזר פירורי לחם מעל ולזלוף שמן זית. לאפות חצי שעה בחום בינוני.