הרוטב המשדרג
הרוטב המשדרגאביגיל
רכיבים:
שני בצלים בינוניים.

שני מכלים של שמנת לבישול.

רבע כוס חלב.

שתי פרוסות של גבינה צהובה (מומלץ אחת עם טעם מיוחד).

תבלינים: אבקת מרק פטריות, זנגוויל. אבקת שום. פלפל לבן. אורגנו ומלח.





אופן ההכנה

מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב, שופכים את השמנת ואת החלב לתוך הסיר, שמים את הסיר על אש נמוכה.

מוסיפים גבינה צהובה, מוסיפים פלפל לבן זנגוויל מלח ואבקת מרק פטריות, מוסיפים קצת אבקת שום, בוחשים על אש קטנה כמעט 5 דקות נוספות.

כשהבלילה על סף הביעבוע. מכבים את האש ונותנים לה להתקרר.

אופן ההגשה
הרוטב הולך מצויין עם ספגטי או לחמים או אורז או פתיתים או לאכול אותו ישר מהסיר!!:- )