רכיבים: 2 כוסות שיבולת שועל משוטחת 2 כפות שמן קוקוס בכבישה קרה (או 50 גר' חמאה) 1/3 כוס דבש ¼ כוס סוכר חום קורט מלח וניל (אמיתי בצורת משחה, סוכר או תמצית) ¼ כוס שקדים פרוסים דק 1/4 כוס שומשום מלא 1/4 כוס חמוציות *אפשר להוסיף פקאנים או כל דבר שאתם אוהבים. אופן ההכנה 1. משטחים וקולים את שיבולת השועל בתנור ב-190 מעלות ל-15 דקות. 2. מחממים את הסוכר, דבש ושמן הקוקוס תוך בחישה על אש בינונית עד שהסוכר נמס, מוסיפים קורט מלח ווניל. 3. מוסיפים את שיבולת השועל הקלויה לקרם הדבש יחד עם השקדים (ותוספות אחרות אם רוצים) ומערבבים היטב. 4. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומשטחים לעובי 1 ס"מ. אופים ב-180 מעלות ל-15 דקות. 5. מניחים להתייצבות והתקררות, מעבירים את נייר האפייה לקרש חיתוך, ובעזרת סכין חדה ובתנועות גיליוטינה (מלמעלה למטה בתנועה חדה) חותכים לריבועים או מלבנים. אופן ההגשה מהמגש לפה(= או שאפשר לאכסן בצנצנת זכוכית גדולה ולהניח על השיש..