לבן על לבן
לבן על לבןמסעדת אונו

רכיבים:

לבסיס:

600 גרם קמח
400 גרם חמאה קרה
160 גרם אבקת סוכר
100 גרם ביצים קרות

למלית:

700 גרם שמנת
300 גרם גבינת מסקרפונה (אפשר להחליף בשמנת)
200 גרם סוכר
50 גרם חלמונים
כפית תמצית וניל
4 ביצים

לציפוי:

גביע שמנת חמוצה
כף אבקת סוכר מנופה

אופן ההכנה:


מביאים את הגבינות לטמפרטורת החדר

מערבבים את כל מרכיבי הבסיס בקערה ומניחים בתחתית

מערבבים את כל מרכיבי המלית ומניחים מעל הבסיס.

מכניסים לתבנית 24 ומכניסים לתנור 180 מעלות למשך 20 דקות

פותחים את התנור לשתי דקות וממשיכים לאפות חצי שעה נוספת ב-110 מעלות.

מצפים את העוגה בשמנת החמוצה

באדיבות מסעדת Uno  כשרה בהשגחת הרבנות ת"א (כשרות רגילה) - רחוב ויצמן 2 בית אמות השקעות