לא מוותרים
לא מוותריםistockphoto

רכיבים:

1/2 חב' ברוקולי קפוא
2 קוטג'
2 ביצים
4 כפות קמח
מלח, פלפל לבן
גבינה צהובה/מלוחה

אופן ההכנה:

מפשירים את הברוקולי הקפוא.
מוסיפים ומערבבים: קוטג', ביצים, קמח ומלח ופלפל לפי הטעם.
מעבירים לתבנית ומפזרים מלמעלה גבינה צהובה/מלוחה מגורדת.
אופים בחום של 180 מעלות עד שהגבינה משחימה הייטב מלמעלה.

אופן ההגשה:

רצוי לאפות בתבנית המיועדת להגשה (פיירקס/ זכוכית וכדו') ולהגיש חם.
ניתן להקפיא את הפשטידה.
בהצלחה!