
רכיבים:
לבצק:כוס קמח, 1/2 חב' מרגרינה או רבע כוס שמן, 2 כפות גדושות גבינה לבנה, 3 כפות מים,
למלית:
1 גביע קוטג', 1 אשל, 1 שמנת חמוצה, ניתן לשחק בין השלושה (אם אין קוטג' אפשר במקום שמנת חמוצה וכדומה.),3 ביצים, והאופציות: קופסא זיתים או פטריות או בצל וכדומה, ולמי שלא אכפת קמלוריות: 150 גרם גבינה צהובה.
אופן ההכנה
לערבב את מרכיבי הבצק , לרפד 2 תבניות אינגלישקייק משומנות, לאפות 10 דקות בחום גבוה,בזמן הזה לערבב את חומרי המלית, להוסיף מעל הבצק האפוי ולאפות עוד 45 דקות בחום בינוי-גבוה.
בתאבון.