מיכל של מנגו פריגת 1 או שניים קצפת ריץ' - לקינוח פרווה או 1 או 2 שמנת מתוקה- לקינוח חלבי.
אופן ההכנה
לקינוח פרווה- לוקחים 1 או 2 קצפת ריץ' (אם שמים 2 זה יוצא כמות גדולה יותר ליותר אנשים) מקציפים , תוך כדי הקצפה מוסיפים פנימה 1 מיכל קטן של מנגו קפוא של פריגת,וממשיכים לערבב עד שהכל מעורבב יפה. מקררים לחצי שעה, אם שמים בפריזר זה נהיה כמו גלידת מנגו (ואם רוצים חלבי אז מקציפים באותה הדרך 1 או 2 קצפת רגילה משמנת מתוקה.)
אופן ההגשה
להגשה , אפשר להוסיף למעלה קצת פרי מנגו חתוך לקוביות , ניתן להגיש בקערה יפה מרכזית או לחלק לצלוחיות או כוסות הגשה יפות לפזר למעלה קוביות מנגו ( או כל פרי אחר כמו-ענבים,אפרסק,משמש,אפרסמון וכד'.) זה כ"כ טעים וכ"כ יפה ובלי טירחה בכלל .