להגיש חם
להגיש חםistockphoto
רכיבים:
5 כוסות קמח
שקית וחצי אבקת אפייה
3 ביצים
1/2 כוס שמן זית (אפשר קנולה),
2 גביעי קוטג', 250 גר' כל אחד
0.5 כוס חלב (אפשר מים)
בצל גדול, חתוך קטן ומטוגן
0.5 כוס זיתים ירוקים חתוכים לטבעות
0.5 כוס עגבניות מיובשות (קונים בצנצנת עם שמן זית)
כפית מלח
מעט פלפל חריף
קמצוץ מחטי רוזמרין מפוררות היטב
אופן ההכנה
לערבב בקערה גדולה את כל חומרי הבצק, כולל הקוטג',
להוסיף את הבצל, הזיתים, העגבניות והתיבול.
ללוש בכף גדולה עד ליצירת בצק אחיד.
לשמן תבניות מאפינס ולשים מהבלילה כדי 3/4 מהגובה.
לאפות בחום בינוני עד להזהבה.
אופן ההגשה
להגיש כשהלחמניות חמימות עם קוביות גבינה בולגרית וסלט צבעוני.