גבינה ושוקולד
גבינה ושוקולדistockphoto

רכיבים:

בסיס:
4 ביצים
4 כפות שוקולית
4 כפות סוכר
כף קמח
מילוי:
שמנת מתוקה
חבילת פודינג וניל
כוס חלב
קרם:
100 גרם שוקולד חלב
50 גרם מרגרינה
3 כפות חלב

אופן ההכנה

מקציפים חלבונים עם הסוכר.
מוסיפים לקצף הקשה חלמונים, שוקולית וקמח.
אופים ב180 מעלות,בתבנית עגולה,עד ליציבות העוגה, ומקררים.
מכינית את המילוי:
מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים פודינג וחלב.
מערבבים היטב ומורחים על העוגה.
קרם:
ממיסים שוקולד עם חלב ומוסיפים את המרגרינה.
יוצקים על העוגה ומכניסים למקרר.

אופן ההגשה

להגיש קר!