
רכיבים:
לעלי הבלינצ'ס:1 וחצי כוסות קמח
2 ורבע כוסות מים או חלב
3 ביצים
3 כפות שמן
3/4 כפית מלח
למלית:
500 ג' גבינה לבנה
כוס חלב
שקית פודינג וניל (שדרוג: פודינג עם פצפוצי שוקולד)
2 כפות סוכר (לא חייב)
(לשדרוג ניתן להקציף ריץ' ולהוסיף לתערובת)
אופן ההכנה
לעלים:1.מערבבים את כל החומרים עד שאין גושים
2.יוצקים עם מצקת למחבת טפלון משומנת מעט
3.מזיזים את המחבת עד שהתערובת הנוזלית ממלאת את התחתית
4.כשהדפנות קצת מתעגלות, להפוך. להמתין כמה חצי דקה ולהוציא לצלחת.
למלית:
לערבב את כל החומרים לתערובת אחידה, ניתן להוסיף: צימוקים/ שוקולד צ'יפס/ חמוציות.
או לגוון בטעמי הפודינג.
מרכיבים את המנה:
1.עם כף מניחים על כל עלה כף וחצי מתערובת הגבינה בחלק העליון של העלה, ובאמצע.
2.מקפלים את צד ימין עד האמצע, כך גם את צד שמאל, ומגלגלים מלמעלה ללמטה,
3. מניחים בכלי יפה
ניתן לשמור במקרר כ-שבוע.
אופן ההגשה
מניחים על כלי יפה ומזלפים מלמעלה או סירופ שוקולד או סירופ מייפל/מפזרים מלמעלה אבקת סוכר ומקשטים בתותים וקצפת.
בגרסה הבריאה: מזלפים דבש או סילאן ושברי אגוזים או שקדים.
בתאבון!!!