
רכיבים:
לתערובת הגבינה : 750 גר' גבינה לבנה. חבילה סוכר וניל.1/2 כוס סוכר.2 כפות מרגרינה רכה.2 כפות קמח. ביצה אחת בשלמותה, קליפת לימון מגורדת.לתערובת ב' :5 ביצים לקצף.3/4 כוס סוכר - להקציף.
להוסיף 1 כוס קמח,1/2 שקית אבקת אפיה, 1/2 כוס אגוזים קצוצים.
שלב ג: להמיס 100 גרם שוקולד ב-3 כפות מרגרינה.
אופן ההכנה
למרוח 1/2 מכמות השוקולד בתחתית סיר קפיצי (26 או 28). לצקת מעליו את תערובת הגבינה ומעליה את הקצף וכל תכולתו. את יתרת השוקולד המומס לפזר מעל הקצף. לאפות כ-3/4 שעה.לאחר שמתקרר הופכים את העוגה ומחליקים את השוקולד שהיה בתחתית התבנית (ניתן גם למרוח ריבת חלב במקום השוקולד).