מוסיף מתיקות לכל עוגה
מוסיף מתיקות לכל עוגהפלאש 90
רכיבים:


שכבה ראשונה

3/4 כוס שמן
1/2 כוס סוכר -------------- לערבב יחד
6 חלמונים
200 גר' שוקולד מריר מומס ומצונן- להוסיף לתערובת
6 חלבונים
---------------- להקציף ולהוסיף לקרם
1/2 כוס סוכר
לתערובת זו להוסיף - 1/2 כוס אגוזים מרוסקים גס
4 כפות פירורי לחם (אפשר גם קמח מצה- לפסח שמתקרב)
1 אבקת אפיה
לשטח בתבנית משומנת בחום בינוני. - להוציא ולצנן!

שכבת הקרם

שמנת מתוקה (חלבית או צמחית, לפי העדפתכן..)
2 כפות אבקת סוכר
ניתן לגוון ע"י תוספת של פודינג וניל/ 1 כפית נס קפה ( שתי האפשרויות טובות..)
למרוח את הקצפת על העוגה- לשמור במקרר.

שכבה נוספת של השוקולד- לא הכרחי, אך משדרג לטעמי..
4 כפות סוכר
4 כפות מים
4 כפות קקאו
20 גר מרגרינה


אופן ההגשה
רצוי להקפיא ולהפשיר מעט לפני הגשה.