משדרגים את הציפוי
משדרגים את הציפויפלאש 90
רכיבים:

בסיס: 50 גרם אגוזי פקאן,1 כף סוכר חום,100 גרם ביסקויטים,50 גרם חמאה מומסת.

מלית הגבינה: 500 גרם גבינת שמנת30% שומן.2 קופאות גבינת שמנת 5% שומן.1ורבע כוסות סוכר.1 כפית תמצית וניל.1 גביע שמנת חמוצה.4 ביצים.

ציפוי התפוחים :3 תפוחים בינוניים קלופים וקצוצים לקוביות קטנות.75 גרם אגוזי פקאן קצוצים דק .חצי כוס סוכר.1כפית קינמון.1כפית קורנפלור.

אופן ההכנה:

מחממים את התנור לחום בינוני.

בסיס: שמים את הפקאנים והסוכר במעבד מזון, ומרסקים. מוסיפים ביסקויטים שבורים וממשיכים להפעיל עד שנטחן. מוסיפים את החמאה המומסת וממשיכים להפעיל עוד כמה שניות. מהדקים את התערובת לתחתית התבנית ואופים במשך 10 דקות. מוציאים את התבנית ומורידים את החום לקצת יותר נמוך.

מלית הגבינה: בקערה גדולה שמים את שני סוגי הגבינה ,סוכר ותמצית וניל מערבבים במהירות בינונית במיקסר לתערובת חלקה,מוסיפים את השמנת וממשיכים לערבב,מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם ומערבבים אחרי כל הוספה.שופכים את התערובת על הבסיס האפוי.

הציפוי:מערבבים במערבל במהירות נמוכה  את כל חומרי הציפוי ומפזרים על מלית הגבינה.

אופים במשך 50 דקות עד שמרכז העוגה כמעט קרוש.מוציאים ומצננים לגמרי.מכסים ומכניסים למקרר במשך לילה כדי להניח לקרם הגבינה להיתייצב.
בתאבון,

אופן ההגשה
לחתוך לריבועים ולהגיש.