
רכיבים:
5 ביצים
5 כפות סוכר
1 חבילה אינסטנט שוקולד
תמצית וניל
2 שמנת מתוקה
1 חבילה אינסטנט וניל
1 כפית נס קפה
כף אבקת סוכר
חצי כוס חלב
אופן ההכנה
שכבה רראשונה- מקציפים את החלבונים+ הסוכר
מוסיפים חלמונים + כפית תמצית וניל+ חבילה אינסטנט שוקולד.
מערבבים הכל ושופכים לתבנית עגולה (מס 26)
אופים 20-25 דק בחום 150-170 מעלות.
ומקררים.
שכבה שניה- מקציפים שמנת מתוקה+ חבילה אנסטנט וניל ומוסייפים כפית נס קפה + חצי כוס חלב
ושופכים על העוגה האפויה ומקררים.
שכבה שלישית- מקציפים שמנת מתוקה + כף אבקת סוכר ושופכים על העוגה - ומקררים.