מקורי ומדליק
מקורי ומדליקבני שוורץ
רכיבים:
מפורטים באופן ההכנה

אופן ההכנה

מערבבים בקערה 150 גרם חמאה רכה עם חצי כוס סוכר חום.
מוסיפים 4 ביצים טרופות, 100 גרם דבש, חצי כפית ג'ינג'ר מגורר, חצי כפית קינמון וקורט ציפורן טחון ומערבבים.

מוסיפים חצי כוס קמח בלבד ו-100 גרם אגוזי פקאן או מלך מרוסקים ומערבבים שוב.מחלקים את התערובת לגביעי הגלידה, מניחים אותם בתבנית אפיה שטוחה ואופים 20 דקות בלבד בחום של 170 מעלות כדי שהגביעים לא ישרפו. מוציאים מהתנור ומצננים כחמש דקות.
מצפים ב-100 גרם שוקולד חלב מומס על אש קטנה עם רבע כוס שמנת מתוקה.

אופן ההגשה
אפשר לאכול מיד או להגיש בטמפרטורת החדר, עם כדור גלידה וניל מעל