מוסיף מתיקות לכל עוגה
מוסיף מתיקות לכל עוגהצילום: פלאש 90
רכיבים:



200 גר' שוקולד מריר 55%



20 גר' חמאת קקאו

...

50 גר' שוקולד לבן לכיתוב



נייר אפייה



חצאי שיפודים



אופן ההכנה:



ממיסים את השוקולד המריר ואת החמאת קקאו בבן מארי.



את השוקולד הלבן ניתן להמיס במיקרוגל בפולסים של 30 שניות ואז לערבב.



על הנייר אפייה מציירים עיגול או כל צורה שמתחשק לכם.



בעזרת השוקולד הלבן יוצרים כיתוב הפוך (!!!) במרכז העיגול.



לאחר שהשוקולד.הלבן התקרר מזלפים את השוקולד המריר על כל הצורה, כולל על הכיתוב הלבן.



מניחים את השיפוד על השוקולד.ומקררים.