
רכיבים:
2 אגסים
3 תפוחים
רבע כוס חמוציות יבשות
כף מיץ וגרידת תפוז
כף מיץ וגרידת לימון
50 גר' סוכר
20 גר' קמח
חצי כפית קינמון
קורט מלח וקורט אגוז מוסקט
לקרמבל:
105 גר' קמח
75' גר' סוכר
80 גר' סוכר חום (אם אין אפשר להמיר בלבן)
70 גר' שיבולת שועל
110 גר' חמאה קרה (או מחמאה לפרווה)
קורט מלח
כפית קינמון
אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים של הקרמבל למעט השיבולת שועל למעבד מזון ומעבדים בפולסים קצרים עד שנוצרים פירורים אחרי זה מוסיפים את השיבולת שועל מפוררים ומכניסים לקירור
הפירות: חותכים את הפירות לקוביות, מערבבים את כל החומרים בקערה מעבירים לכלי אישי (אפשר תבניות של מאפינס) ומעל מפזרים את הקרמבלס ואופים בחום של 180 כ-20 25 דקות עד שהפירורים מזהיבים.
אופן ההגשה:
רצוי להגיש עם כדור גלידה.