
רכיבים:
מצרכים לצלעות:
10 יח' צלעות כבש טרי טרי
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
2 שיני שום כתושות
10 כפות רוטב טריאקי מוכן.
אופן ההכנה:
על המנגל הביתי צולים את הצלעות משני הכיוונים כ -5 דקות. עד שהשומן של הצלעות נעשה שרוף.
מכניסים לתוך מחבת ווק גדול את השום והג'ינג'ר ומטגנים מעט. מוסיפים את רוטב הטריאקי ומצמצמים כ -2 דקות על אש גבוה.
לאחר שהצלעות מוכנות, מוצאים אותן לצלחת גדולה.
מניחים בווק כ- 2 צלעות כל פעם ומטגנים עם רוטב הטריאקי כ- 2 דקות (לא יותר)
מוציאים לצלחת הגשה.
אופציה נוספת: לאחר צמצום הרוטב בווק, אפשר לשפוך את הרוטב על צלעות הכבש ולהכניס לתנור לכ 4 דקות על חום 170 מעלות .
אופן ההגשה:
מסדרים בצלחת הגשה יפה,את צלעות הכבש והאורז וקדימה בתאבון...
מתוך הבלוג של : מאסטר שף בשר