טעים וחגיגי
טעים וחגיגיThinkstock

רכיבים:

4ביצים מופרדות
4\3 כוס סוכר
1 כוס אגוזים קצוצים
1 רבע כוסות קוקוס טחון                                                  
4 כפות קמח תפוחי אדמה.

אופן ההכנה:

מקציפים את החלבונים בקרעת מערבל עם הסוכר לקצף יציב. בקערה נפרדת טורפים בעזרת מזלג את החלמונים עד שמתקבל קרם תפוח. מערבבים בתנועת קיפול את החלמונים עם החלבונים. מערבבים בקערה את האגוזים, קוקוס וקמח תפחי אדמה מוסיפים את התערובת לקערה עם הביצים ומערבבים בתנועת קיפול.
ממלאים 12 שקעים בתבנית מאפינס עד ל4\3 מגובה המאפינס. אופים 25 דק' בחום בינוני (180 מעלות) עד שהמאפינס מקבלים גוון זהוב.

אופן ההגשה:

אחרי שמוצאים את המאפינס מהתנור מצננים אותם שיתקרר רצת.
אפשר לשים על המאפינס אבקת סוכר לקישוט.
אפשר להגיש את המאפניס בתור מנה אחרונה.
בתיאבון!