רכיבים:
לכל צלחת:
חצי מצה שבורה
כף אגוזים או שקדים קצוצים או שבורים, ו/או קוקוס טחון
1 תפוח חתוך לקוביות (או מגורד)
1-3 תמרים חתוכים (בוררים אותם מול השמש או מול אור חזק- צריך להיות שקוף)
מעט קינמון
כוסית יוגורט או כוס חלב
אופציות נוספות:
להשתמש בפריגורט במקום יוגורט או למי שאסור מוצרי חלב- במיץ טבעי.
להוסיף פירות יבשים נוספים כגון שזיפים מיובשים.
אופן ההכנה:
שוברים את חצי המצה לתוך הצלחת ומוסיפים את יתר הרכיבים, היוגורט או החלב אחרונים (כדי שהמצה תשאר פריכה).
אם מכינים כמות גדולה, אפשר להכין את הכל בקערה גדולה מלבד החלב/יוגורט/פריגורט, שאת זה מוסיפים לכל צלחת.