
רכיבים:
בסיס:
6 ביצים מופרדות
3 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
קרם וניל:
1 שמנת לקצפת
2 סוכר וניל
3 גביעי שמנת חמוצה
3 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
ציפוי שוקולד:
6 כפות סוכר
8 כפות מים
2 כפות קקאו
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה רכה
אופן ההכנה:
בסיס:
מקציפים את החלבונים עם 2 כפות סוכר עד לקבלת קצף גמיש. בקערה נוספת מקציפים את החלמונים עם כף סוכר ומוסיפים את הפודינג. מקפלים את קצף החלבונים לתוך הבלילה ומעבירים לתבנית. אופים בחום בינוני 20 דקות.
קרם וניל: מקציפים את השמנת ומוסיפים את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה, ומשטחים את הקרם על בסיס השוקולד האפוי.
ציפוי: ממיסים בסיר את כל החומרים ויוצקים על קרם הוניל.
מכסים את התבנית ומשהים במקרר לילה לפחות.
בתאבון ופסח שמח :)
אופן ההגשה:
מתאים לקינוח