רכיבים:
200 גרם שוקולד מריר+כוס שמן(קנולה או אגוזים)
4 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס קמח מצה
חצי כוס קמח תפוחי אדמה
כפית א.אפיה
רבע כפית מלח
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד המריר והשמן בקערה.
מקציפים את הביצים (כן,החלבון עם החלמון) טוב טוב עם הסוכר עד שמתקבל קצף חזק עם גוון בהיר.
מערבבים בעדינות בתנועות עטיפה את השוקולד והקציפה.
מערבבים את הקמחים, אבקת אפיה ומלח ומוסיפים בעדינות בתנועות עטיפה למוס שוקולד.
מעבירים לתבנית עגולה ואופים 20 דקות לא בטורבו.
העוגה מוכנה כשמתקבל ציפוי קשה אבל כשנועצים קיסם יוצאים עוד פירורים..
פסח שוקולדי גם לכם!
(אפשר לשים קצת על הפלטה והלגיש עם גלידה!)