משדרגים את המצה
משדרגים את המצהפלאש 90

רכיבים:

מצות
מי ברז
קטשופ / רסק עגבניות
גבינה צהובה פרוסה
ביצה
שמן
מחבת

אופן ההכנה:

מרטיבים ערימת מצות במים היטב מתחת לברז  ועוטפים במגבת לספיגת הנוזלים.
אחרי מספר דקות פותחים את המגבת, בסכין חותכים את המצות לארבע (הם אמורות להיות גמישות. אם לא, להרטיב עוד קצת ולעטוף במגבת ולחכות)

מניחים בקצה  כל חלק מעט קטשופ, חצי פרוסת גבינ"צ ומקפלים לשניים,
טובלים בביצה טרופה מעורבת במים
ומטגנים במעט שמן,
הופכים פעם אחת במהלך הטיגון.
מניחים על נייר סופג
ובתאבון!

אופן ההגשה:

אפשר לעטוף בנייר כסף ולקחת כאוכל לטיול או פיקניק.
זהירות - נחטף במהירות, כדאי להכין הרבה :-)