
רכיבים:
4 חתיכות חזה עוף (חצאי פרפר)
כוס ח.פ. קמח תפ"א
2 כפות אבקת מרק בצל
שמן לטיגון
בצל גדול קצוץ
קופסת שימורי פטריות חתוכות
מלח,פלפל.א.מרק פטריות
אופן ההכנה:
להכין תערובת של קמח תפ"א+א.מרק בצל
לטבול כל חזה עוף בתערובת ולהדק עם היד את הקמח לעוף.
לטגן את החזה מספר דקות מכל צד.
לטגן את הבצל עד השחמה קלה,להוסיף את הפטריות והתבלינים.
להוסיף למחבת הטיגון את העוף, לשים את הפטריות מעל ומתחת החתיכות, לבשל כ-20 דקות.