רכיבים:
שאריות של עוף מבושל או אפוי מכל מיני סוגים
ביצים קשות
מלפפון חמוץ
סלרי
פטרוזיליה קצוצה
תבלינים
אופן ההכנה:
חותכים את שאריות העוף לחתיכות קטנות וכמובן מוציאים את כל העצמות
מגרדים את הביצים הקשות או חותכים לחתיכות קטנות
כנ"ל חותכים לקוביות את המלפפון חמוץ ואת הסלרי (אפשר להוסיף גם בצל )
מערבבים הכול מוסיפים קצת שמן ותבלינים: מלח, פלפל שחור או לבן
אופן ההגשה:
מסדרים בצלחת עמוקה ומקשטים במלפפון חמוץ וגמבה או זיתים. מתאים מאוד למנה ראשונה בבוקר של שבת חול המועד