רכיבים:
6 ביצים
100 גרם קוקוס
חצי חבילה אבקת אפיה
100 גרם שוקולד מגורד
6 כפות קמח מצה
3 כפות קמח תפו"א
שלושת רבעי כוס סוכר
אופן ההכנה:
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר להוסיף בסוף לקצף את הקוקוס והשוקולד.
להקציף את החלמונים עם הסוכר הנותר להוסיף בהדרגה את כל החומרים היבשים ובסוף את השמן.
לשים בתבנית את הבלילה של החלמונים ומעל להניח את הקצף.
אופן ההגשה:
אצלנו את העוגה הזאת לא מגישים היא פשוט נגמרת בתבנית ,בתיאבוווווווון!