
רכיבים:
750 גר' גבינה 3% - 9%
6 ביצים גדולות
1 שמנת או לבן
1 כוס סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קמח תפוחי אדמה
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצף יציב ומבריק.
מערבבים את שאר החומרים יחד בקערה גדולה.
מוסיפים בזהירות את הקצף ומאחדים בתנועות עטיפה.
שופכים את התערובת לתבנית חד פעמית גדולה. (התערובת מגיעה כמעט עד שולי התבנית)
אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות במשך 20 דקות. מנמיכים את החום ל120 מע' וממשיכים לאפות עוד 40 דקות. משאירים בתנור הסגור עוד שעה, כדי שהעוגה תישאר גבוהה.
אופן ההגשה:
אפשר לצפות בקצפת ועליה תותים או שוקולד.
העוגה טעימה מאד גם ללא כל ציפוי