רכיבים:
חבילת מצות
גבינה צהובה (עדיף מגורדת)
תבנית
לרוטב:
260 גרם רסק עגבניות
אורגנו
מלח
מעט פלפל שחור
תבלין פיצה
מעט מים רותחים
אופן ההכנה:
מרטיבים מצות ומרפדים על התבנית, מורחים שכבה של רוטב ועליה עוד שכבה של מצות רטובות ושוב שיכבה של רוטב ועליה גבינה צהובה, אפשר להוסיף תוספות רגילות (זיתים, בצל, תירס וכד')
לשובע!
רוטב:
על מחבת מחממים מעט שמן, מוסיפים רסק עגבניות ואת התבלינים, מטגנים מעט ומוסיפים מעט מים רותחים, מבשלים מעט והרוטב מוכן!