
רכיבים:
לבצק:
ו כוס קמח מצה
1 כוס קמח תפו"א
1/4 מרגרינה
1 ביצה
1 אבקת אפיה
2 כפות סוכר
למילוי:
1 ריצ'
1/2 כוס סוכר
2 גבינות (500 מ"ל)
אופן ההכנה:
העוגה בנויה מבצק, מילוי ופירורים מעל.
מגבשים את החומרים לבצק, משטחים בתבנית חד"פ רגילה+ תבנית חד"פ אינגליש קייק, אפים בחום בינוני עד להשחמה.
מוציאים, מפוררים בעזרת מזלג את הבצק שבתבנית אינגליש-קייק.
בזמן שהבצק נאפה מכינים את המילוי: מקציפים את הריצ', מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקפלים פנימה את 2 הגבינות.
מרכיבים:
יוצקים את המילוי על הבצק האפוי ומפזרים מלמעלה את פירורי הבצק.
אופן ההגשה:
אפשר להגיש קפוא או מופשר.
לשמור בקירור
בתאבון!!