סופלה
סופלהOffice XP

רכיבים:

200 גרם שוקולד
4 ביצים
1/2 כוס סוכר לבן
2 חבילות סוכר וניל
1 קצפת ריץ'

אופן ההכנה:

ממיסים את השוקולד על הגז בסיר על גבי סיר.
בקערה אחת מקציפים את הביצים והסוכר
בקערה שניה מקציפים את הסוכר וניל והריץ'
מערבבים לקערה אחת את תוכן שתי הקערות, שופכים לתוכה את השוקולד המומס ומערבבים היטב בקיפולים עד שהתוכן מקבל צבע חום בהיר.
שופכים לתבנית עגולה בקוטר 25 ומכנסים למקפיא (יש צורך להקפיא לפחות 8 שעות לפני ההגשה)

אופן ההגשה:

חותכים פרוסות ומגישים על צלחות קטנות